dinsdag 4 oktober 2011

Brecht van Hulten wil meer humor in Kassa

Brecht van Hulten wil meer humor in Kassa
Brecht van Hulten heeft een verbeterpunt voor het nieuwe seizoen van Kassa. Ze wil meer humor in haar programma, dat onlangs weer van start ging. Dat vertelt de presentatrice in Mikro Gids. Kassa moet volgens haar niet te streng worden. “Ik ben een wat feller mens dan mijn voorganger Felix Meurders, dus dat neem ik dan ook mee in de gesprekken. Tegelijkertijd wil ik meer gaan proberen er soms wat humor of relativering in te leggen. Dat is iets wat ik nog verder kan ontwikkelen“, zegt ze.
Brecht van Hulten voelt zich als een vis in het water bij het consumentenprogramma, dat ze voor het tweede seizoen op rij voorzit. “Ik heb er ontzettend veel zin in. Voor mij had die zomerstop niet gehoeven, ik kwam er net lekker in! Het programma begint al steeds meer als ‘van mij’ te voelen. Ik probeer de dingen op mijn manier te doen en daar kan ik het komende seizoen nog verder in groeien.”
Presentatrice Brecht van Hulten voelt zich erg betrokken bij de onderwerpen in Kassa. “Ik kan ontzettend kwaad worden over oplichterij – want dat is het gewoon – door banken en verzekeraars. Grote en machtige bedrijven die met ingewikkeld jargon mensen heel foute producten aansmeren. En ondertussen verrijken ze zichzelf met 20 miljard ten koste van de gewone burger! Dat vind ik een grote schande.”
Kassa met Brecht van Hulten is iedere zaterdag om 18.55 uur te zien op Nederland 1.