dinsdag 1 november 2011

Brecht van Hulten voelt zich nog geen kijkcijferkanon met Kassa


Brecht van Hulten voelt zich nog geen kijkcijferkanon met Kassa.

Presentatrice Brecht van Hulten is opgelucht dat de consumentenrubriek Kassa onder haar leiding even populair is als onder leiding van de vorige ‘host’ Felix Meurders. Dat vertelt Van Hulten aan MijnVARA.

Brecht van Hulten nam dit seizoen het stokje over van Meurders. “Dat het programma zo goed scoort, gaf in het begin wel enige druk. Gelukkig hebben we de afgelopen twee maanden gemerkt dat het aantal kijkers hetzelfde is gebleven als toen Felix nog presenteerde. Dat is een hele opluchting“, vertelt ze.


De presentatrice wil nog jaren door met Kassa. “Het is ontzettend leuk om voor een programma te mogen werken waar zoveel mensen met plezier naar kijken. Maar ik voel me geen kijkcijferkanon. Het programma is wél een kijkcijferkanon en dat al sinds jaar en dag“, vertelt Brecht van Hulten.

Zelf hoopt Brecht van Hulten vooral dat ze op een gegeven moment niet meer gezien wordt als de ‘nieuwe Felix’. “Ik denk dat ik daar niet zoveel bewust aan kan doen. Het moet vanzelf blijken.

Ik ben natuurlijk een ander persoon, zowel van de buitenkant als van de binnenkant, en heb andere ervaringen dan Felix, dus op zich ligt het voor de hand dat Kassa met mij anders is dan Kassa met Felix.”

“Verder kijken we met de redactie of we in het nieuwe seizoen een paar veranderingen kunnen doorvoeren in het format en hopelijk ook in het decor en de leader. Zo zal Kassa beetje bij beetje meer Brecht van Hulten worden.”