maandag 5 september 2016

Brecht van Hulten in eerste uitzending 'Volgende Vraag'


De Vara heeft Brecht van Hulten binnengehaald. Zij presenteert het nieuwe consumentenprogramma Volgende Vraag, dat sinds twee weken op de buis is.

Dat betekent dus ook dat Lamia Abassi alweer bij het programma is vertrokken. De eerstvolgende uitzending is maandag en gaat over huisdieren. Dierenarts Henk Lommers is in de studio aanwezig om vragen te beantwoorden.

Brecht van Hulten was altijd werkzaam bij de NOS, maar emigreerde naar Italië waar ze correspondent werd. Dat liep na een jaar af en sindsdien is ze ijverig op zoek naar werk.

Ze viel al in bij RTL Boulevard voor Winston Gerschtanowitz maar lijkt nu dus een deal te gaan sluiten met de Vara. Voorlopig in elk geval met Volgende Vraag.

In deze aflevering van Volgende Vraag is dierenarts Henk Lommers te gast. Hij beantwoordt vragen als: hoe leer ik mijn hond het eten van poep af, hoe vaak moeten honden en katten gevaccineerd worden en hoe nuttig is een zorgverzekering voor huisdieren?

Brecht van Hulten is de presentatrice van Volgende Vraag. Ze is vooral bekend  van het NOS Jeugdjournaal. Ook presenteerde ze het tv-programma Goedemorgen Nederland.
Vorig jaar viel Brecht van Hulten een paar keer in als presentatrice van 'RTL Boulevard'. Voor de VARA werkte Brecht eerder bij 'Spijkers met Koppen'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten